Inspiratie woning

De T-vormige plattegrond bestaat uit een combinatie van een serre-achtige woonkamer met, dwars daarop, een meer gesloten vleugel. Het serredeel is anderhalve verdieping hoog. Het meer introverte deel bestaat uit twee gestapelde bouwlagen: de slaaplaag ligt verzonken in de tuin – de woonkeuken ligt, met de genoegens van een uitkijkpost, wat verhoogd in de parkachtige omgeving.
Het uitrustingsniveau van de deze woning is zeer uitgebreid: een ruime en representatieve hal, de genoemde serre-achtige woonkamer, de woonkeuken, een studeerkamer, veel bergruimte, een bijkeuken, een masterbedroom met balkon en eigen sanitair, twee forse slaapkamers met eigen badkamer voor kinderen of gasten. De masterbedroom is van een eigen balkon voorzien.
De afwerking is buitengewoon luxe te noemen: aluminium kozijnen gecombineerd met zonwerende privacy schermen – een zadeldak met een hoogwaardige zinken afwerking.

Het vigerende bestemmingsplan staat toe dat er in de tuin een dubbele garage wordt gebouwd – zie ook de bestaande situatie op de kavels 2 en 4..